BACK TO THE FUTURE’IN MANGA UYARLAMASINDAN YENİ GÖRSEL GELDİ

BACK TO THE FUTURE’IN MANGA UYARLAMASINDAN YENİ GÖRSEL GELDİ



Michael J. Fox ve Christopher Lloyd’un oyunculuğuyla sinemanın en sevilen film serileri arasında yer alan Back to the Future’ı manga formatında görmeye hazır mısınız?

vrtbjfpmcrx8scskv6xp

Üstünden yıllar geçse de insanlık tarihi ve beyaz perde için önemini koruyacak Back to the Future serisi, Yusuke Murata tarafından manga versiyonundan yeni görsel geldi. Yazar Riichiro Inagaki ile Eyeshield 21 mangasını yaratan ve 2012’den beri One Punch Man’i Weekly Young Jump için tekrardan çizen illüstratör Murata, daha önce 2016 yılında Twitter hesabından yaptığı çizimlerin ilk taslağını paylaşmıştı.

Back to the Future serisinin yazarı Bob Gale’in de projeye dahil olduğu Manga, filmin baş harfleri olan BTTF’den oluşuyor. Üç film için farklı farklı kitaplar yayınlayacak ekip, aynı zamanda filmin senaryosunda ye almayan ekstra hikayeleri de hayata geçirecek. Yayınlanacak mı? Yayınlanırsa ne zaman yayınlanacak? Japonca mı İngilizce mi olacak? Biz de okuyabilir miyiz? gibi bir sürü sorunun aklımıza geldiği projenin devamını heyecanla bekliyoruz.

rev1l3xl8zgyw42z5ffz