CONAN THE BARBARIAN TELEVİZYONA GELİYOR

CONAN THE BARBARIAN TELEVİZYONA GELİYOR


Game of Thrones'un yönetmeninden


Hem animasyon hem de gerçek karakterlere sinemaya ve televizyona aktarılan Conan The Barbarian aka Barbar Conan, bir kez daha televizyona uyarlanıyor.

ABD’li yazar Robert Ervin Howard’ın kaleminden çıkan fantazi, korku, tarihsel macera, western ve dedektif romanları arasında en meşhur olanı ve en çok da 1982 yılında Arnold Schwarzenegger’in canlandırdığı Conan’la aklımızda karakter, bu sefer Amazon’un kancasına takılıp daha eli yüzü düzgün bir şekilde karşımıza gelmeye hazırlanıyor. Yüzüklerin Efendisi serisini de dizi formatında hayata geçirmek için çalışmalara başlayan Amazon, bu proje için Game of Thrones’un veteran yönetmeni Miguel Sapochnik’i yönetmenlik koltuğuna yerleştirdi.

Colony dizisinin arkasındaki isim olan Ryan Condal’ın başında bulunacağı dizinin yapımcıları arasında Fargo ve The Handmaid’s Tale’den Warren Littlefield bulunuyor. Conan’ın kabilesinden ayrılıp yeni maceralara atılmasını anlatacak. Yazarın ilk olarak 1932 yılında Weird Tales dergisinde basılmaya başlanan hikayelerine sadık kalmak isteyen yapımcılar, bu orijinal Conan ruhuna sadık kalmak istediklerini açıkladılar.