JAMES MANGOLD YENİ FİLMİNDE İKİ BÜYÜK AİLEYİ YARIŞTIRACAK

JAMES MANGOLD YENİ FİLMİNDE İKİ BÜYÜK AİLEYİ YARIŞTIRACAK


Ferrari ve Ford karşı karşıya


Logan, The Wolverine, 3:10 to Yuma ve Girl, Interrupted gibi filmlerin yönetmenlik koltuğunda oturan James Mangold, yeni filminde dünyanın en hızlı arabasını tasarlamak için uğraşan iki ailenin hikayesini anlatacak.

ford_vs_ferrari_the_rivalry_part_1_big_84057

James Mangold, 1960’larda Ferrari’nin hüküm sürdüğü motor dünyasına daha güçlü bir marka olmak isteyen Ford’un Ferrari’yle olan mücadelesini anlatacak. 2014 yılında vizyona giren Edge of Tomorrow filminin senaryosunu yazan Jez ve John-Henry Butterworth’un dahil olduğu projegerçek hikayelerden yola çıkarak bizzat Henry Ford II tarafından görevlendirilen otomobil dünyasının vizyoner isimlerinden Carroll Shelby’nin liderliğinde bir araya gelen mühendis ve tasarımcılardan oluşan bir ekibin ingiliz sürücü Ken Driver ile Ferrari’yle başa çıkma çabasını konu edinecek.

Henüz ismi ya da oyuncuları belli olmayan proje için Mangold’un Ken Miles rolü için Christian Bale’i, Caroll Shelby rolü içinse Matt Damon’la yakın temasta olduğu konuşuluyor. Son yıllarda başarılı işlere imza atan James Mangold’un hem gerçek hem de heyecanı yüksek olacağını tahmin ettiğimiz projesi umarız yakın zamanda netlik kazanır.