MARTIN SCORSESE YENİ PROJESİNDE SEZAR’IN GENÇLİĞİNİ ANLATACAK

MARTIN SCORSESE YENİ PROJESİNDE SEZAR’IN GENÇLİĞİNİ ANLATACAK


The Caesars


Sinemanın yaşayan efsanelerinden olan ve durmaya hiç niyeti olmayan Martin Scorsese, yeni projesini açıkladı.

qqq

2018’den 2020’ye kadar ajandası epey bir dolu olan ve hala nasıl yeni projeler için fırsat bulduğunu anlamadığımız Martin Scorsese, son yılların popüler yapımlarından Vikings’in yazar ekibiyle yeni filmi için anlaştı. Sinemada son yıllarda imza attığı başarıyı bir türlü televizyona taşıyamayan efsane yönetmen bu sefer şeytanın bacağını kıracak gibi.

The Tudors’un yaratıcısı olarak tanıdığımız ama portfolyosunda Elizabeth, Elizabeth: The Golden Age ve Vikings gibi yapımların da yer aldığı Michael Hirst’le çalışacak Scorsese, The Caesars isimli yeni dizisinde erken dönem Roma imparatorlarının hayatını anlatacak. Julius Caesar’ın iktidara yükselmesini anlatarak başlayacak dizinin çekimlerinin önümüzdeki yaz İtalya’da çekilmeye başlanması yüksek ihtimal gözüküyor.

Henüz “Kimler yer alacak? Hikaye nedir?” gibi sorulardan önce, bu kadar yoğun programının arasında o ne zaman çekecek de biz ne zaman izleyeceğiz sorularının cevabını merak ettiğimiz The Ceasers umarım Scorsese’nin televizyonda şeytanın bacağını kırdığı proje olur.