RACHEL WEISZ VE RACHEL MCADAMS İLE BİR YASAK AŞK MACERASI

RACHEL WEISZ VE RACHEL MCADAMS İLE BİR YASAK AŞK MACERASI


Disobedience


Bu sene Una Mujer Fantástica aka Muhteşem Kadın filmiyle Yabancı Dilde En İyi Film Oscar Ödülü’ne aday olan Sebastian Lelio’nun Rachel Weisz ve Rachel McAdams’ı bir araya getirdiği filmi Disobedience’tan ilk fragman geldi.

rrr

Takvimi bir hayli dolu olan Şilili yönetmen Sebastian Lelio, Oscar ödüllerinden hemen sonra vizyona girecek filmi Disobedience’ı paketleyip kenara koymuşken, bir yandan da 2013 yılında izleyicilerle buluşan filmi Gloria’nın ABD versiyonunu çekmekle meşgul.

Bugün fragmanı paylaşılan Disobedience, ABD’nin Hendon kasabasındaki Ortodoks Yahudi cemaatinde saygıdeğer bir haham ve toplum lideri olan babası Rav’ın cenazesi için New York’tan gelen Ronit’in hikayesini anlatıyor. Bu ziyaretle cemaatten kimsenin onu orada istemediğini ve neden şehri terketmek zorunda olduğunu bir kez daha anlayan Ronit, topluluğun önde gelen bir üyesiyle evli olan eski bir arkadaşı olan Esti ile temas kuruyor. Ancak, geçmiş duygular yeniden ortaya çıktığında, herkesin dünyasında çatırdamalar da başlıyor.

27 Nisan’da vizyona girecek filmin ilk fragmanı için buyrun.