THE END OF THE F***ING WORLD: DİZİ VS. ÇİZGİ ROMAN

THE END OF THE F***ING WORLD: DİZİ VS. ÇİZGİ ROMAN


Candice Drouet sunar...


E4’te yayınlanıp popülaritesine kavuştuktan sonra Netflix’e transfer olan ve daha büyük bir izleyici kitlesine ulaşan The End of the F***ing World’ü çizgi roman ve sinema dünyasında gezdiren video geldi.

teotfw-catprev_06k8-go_78r1-1i

Charles Forsman’ın ödüllü çizgi romanından hayata geçen dizi, kısa zamanda büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Graham Coxon’ın da soundtrack’ini hazırlayarak dahil olduğu dizinin hikayesi bir sezonluk olmasına rağmen ikinci sezonu için görüşmeler başladı bile.

Alex Lawther ve Jessica Barden’ın başrollerini paylaştığı ve yaklaşmakta olan yetişkinliğin sorumluluklarından kaçmak için başlarına türlü belalar açan iki ergenin hikayesini anlatan dizi, sinema dünyasının başarılı yapımlarını merkezine alıp görmediklerimizi gösteren videolar hazırlayan Candice Drouet’nn kancasına takıldı.

The End of the F***ing World’ün çizgi romanı ve dizideki gerçek sahnelerini bir araya getiren Drouet’nin diziyle henüz tanışmamış olanlar için teaser görevi görecek videosu ve Graham Coxon’ın dizi için hazırladığı soundtrack albümü hemen aşağıda.