THOM YORKE 3D PROJEYLE SANAT DÜNYASINA MİSAFİR OLUYOR

THOM YORKE 3D PROJEYLE SANAT DÜNYASINA MİSAFİR OLUYOR


Projeye özel yeni şarkı


Geçtiğimiz hafta rag’n bone’un tanıtım filmi için müzik besteleyen Thom Yorke, bu sefer de uzun zamandır birlikte çalıştığı Tarik Barri ile birlikte üç boyutlu bir sergiye sanatçı olarak katılıyor.

Thom Yorke’un hem Radiohead hem de Atoms For Peace’te uzun zamandır birlikte çalıştığı, iki grubun da sahnedeki görsellerinin altında imzası bulunan Tarik Barri’yle hazırladığı iş, Berlin’deki Martin-Gropius-Bau’da gerçekleşecek ISM Hexadome isimli bir serginin parçası olacak. Görsel/işitsel kompozisyonların üç boyutlu bir dünyaya aktarıldığı işlerin sergileneceği serginin diğer katılımcıları arasında Brian Eno, Holly Herndon, Matthew Dryhurst ve Ben UFO gibi isimler yer alıyor.

Proje hakkında “Uzun zamandır parçası olmak istediği bu sergiye Thom’la birlikte katıldığım için çok mutluyum. Onun sesiyle beraber görsel – işitsel dünyayı üçüncü boyuta taşıyıcağım Versum isimli bir evren yaratacağım.” açıklamasını yapan Barri’nin işlerini ve Thom Yorke’un bu proje için özel olarak besteleyeceği şarkıyı 29 Mart – 22 Nisan tarihleri arasında Martin-Gropius-Bau’da ziyaret edebilirsiniz.