37. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BİLETLERİ SATIŞTA

37. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BİLETLERİ SATIŞTA


Bugün ikinci adresimiz Biletix, Atlas ve Rexx


Hayatımızın başkentinin sinema olacağı günlere çeyrek var. 37. İstanbul Film Festivali, 6-17 Nisan tarihleri arasında İstanbul’un en güzel rotasını çizecek. Birçok filmin Türkiye prömiyerini içerecek, Play Tuşu’nda dev festivallerden ödülle döndüklerini yazdığımız filmlerin art arda gösterileceği, saklı hazine kıvamındaki birçok yapıma, her biri birbirinden ilgi çekici belgesellere ev sahipliği yapacak ve yan etkinliklerle de resmen hayatımızın merkezine yerleşecek 37. İstanbul Film Festivali için en önemli günlerden biri bugün!

37._İstanbul_Film_Festivali_afişi

Hepimiz ders programı hazırlar gibi izleyeceğimiz yapımların programını özenle hazırladık, sıra gerekeni yapmakta. 37. İstanbul Film Festivali’nin biletleri satışa çıktı. Biletix satış kanalları, Atlas ve Rexx sinemasını mesken edinerek birbirinden enfes yapımları izlemek için en önemli adımı atabiliriz.

Biletler satışa çıktığından beri Biletix’te ikamet ettiğimizden, koçan biletin en güzel halini elde ettik bile. Tam işimiz bitti dediğimiz an, “Ayol şuna da alayım” diye diye elimizde koca bir koçan oluştu. Siz de vakit kaybetmeden biletinizi alın.

Festivalin detaylı programını şuradan görebilirsiniz.