EWAN MCGREGOR’LI CHRISTOPHER ROBIN’DEN İLK FRAGMAN

EWAN MCGREGOR’LI CHRISTOPHER ROBIN’DEN İLK FRAGMAN


3 Ağustos'ta sinemalarda


Çizgi film dünyasının sevilen karakterlerinden Winnie the Pooh ve Christopher Robin’in hikayesi bir kez daha beyaz perdeye geliyor.

ü

İngiliz yazar A. A. Milne’in oğlu Christopher Robin’in hayal gücünden esinlenerek Winnie, Piglet, Eeyore ve Tiger gibi karakterlerle bir ormanda yaşadığı maceraları anlattığı ülkeizde de uzun süre televizyonlarda yayınlanmıştı. Geçtiğimiz sene Margot Robbie, Domhnall Gleeson ve Kelly Macdonald’ın başrollerini paylaştığı bir hikayeyle beyaz perdeye gelen film, bu sefer başka bir hikaye ve kadroyla tekrar sinemalara geliyor.

Beauty and the Beast’in arkasındaki Disney ekibi tarafından hayata geçirilen filmde Jim Cummings‘in Pooh, Chris O’Dowd‘ın Tigger, Brad Garrett‘ın Eeyore, Peter Capaldi‘nin Rabbit ve Nick Mohammed‘in Piglet’e sesiyle hayat veriyor.

Christopher Robin rolünde Ewan McGregor’ı izleyeceğimiz film, 3 Ağustos’ta vizyona girecek ve artık yetişkin olan ve bu hayatın getirdiği zorluklarla boğuşan Robin’e destek olmak için 100 Hektar Ormanı’ndan geri gelen Winni the Pooh ve arkadaşlarının hikayesini anlatacak.