GÖZÜMÜZ GERİ DÖNÜŞ GÖRSÜN: BILL & TED

GÖZÜMÜZ GERİ DÖNÜŞ GÖRSÜN: BILL & TED


Yıllar sonra bir aradalar!


Entertainment Weekly, efsaneleri bir araya getirdiği yeni sayısında Bill & Ted’e de yer verdi. Bill & Ted serisinin ikilisi Keanu Reeves ve Alex Winter, serinin yazarları  Ed Solomon ve Chris Matheson’la bir araya geldi. İkinci film Bill & Ted’s Bogus Journey’den 27 yıl sonraki bu buluşmada gerçekleşen röportaj haliye uzun süredir gündemde olan üçüncü filmle ilgili haberleri de beraberinde getirdi.

02_bill_and_ted_reunion_0303

Ed Solomon ve Chris Matheson ikilisinin senaryo üzerinde çalıştığı, Keanu Reeves ve Alex Winter’ın üçüncü Bill & Ted filmi için çokk istekli oldukları zaten bilinen bir durumdu.

Bu röportajla filmin adını da öğrendik: Bill & Ted Face the Music

Filmin konusu ise şöyle;

Bill ve Ted ikilisi artık 50 yaşındadırlar. Rahmetli George Carlin’in canlandırdığı Rufus’un onlara bahsettiği gelecek senaryosu ise hala gerçekleşmemiştir. Dünyayı kurtarmak için bir şarkı yazmak durumunda olmalarına rağmen yazamayan, prenseslerle evliliklerinde dibi gören, kendilerine kızgın olan çocuklarıyla uğraşan Bill ve Ted; günün birinde gelecekten misafir -Ah keşke George Carlin hayatta olaydı da Rufus’u oynayaydı- kabul ederler. Bu misafir, Bill ve Ted’e sadece dünyayı değil, kainatı kurtarmak için bir şarkı yazmaları gerektiğini söyler…

Bill S. Preston Esq. ve  Ted “Theodore” Logan’lı Wyld Stallyns’i yıllar sonra karşımıza çıkarmaya aday yeni Bill & Ted filminin ne zaman çekileceği ise hala büyük bir merak konusu.