HERBIE HANCOCK’IN YENİ ALBÜMÜ YILDIZLAR GEÇİDİ

HERBIE HANCOCK’IN YENİ ALBÜMÜ YILDIZLAR GEÇİDİ


Kendrick Lamar, Thundercat, Flying Lotus


En son 2010’da The Imagine Project isimli albümünü yayınlayan caz müziğin yaşayan efsanelerinden Herbie Hancock, yeni albümünde birlikte çalışacağı/çalıştığı isimleri paylaştı.

herbie-hancock-kendrick-lamar-thundercat-kamasi-washington

20. yüzyılın en etkili can müzisyenleri arasında gösterilen Herbie Hancock, The San Diego Union-Tribune gazetesine verdiği röportajda hayranlarını uzun zamandır beklettiğinin farkında olduğunu ama gelecek albümle herkesi mutlu edeceğini paylaştı. Albümün üstünde hala çalıştığını paylaşan Hancock, albümde birçok önemli ismin kendisine eşlik ettiğini açıkladı.

Bu isimlerin arasında Kendrick Lamar, Thundercat, Kamasi Washington, Flying Lotus gibi günümüzün en yetenekli müzisyenlerinin yer aldığını açıklayan usta isim, ayrıca Snoop Dogg ve Wayne Shorter gibi isimlerin de yer aldığını açıkladı. 14 Grammy Ödülü bulunan Hancock’un bu açıklamalarına şöyle bir uzaktan bakınca heyecanlanmamak elde değil. Ayrıca albümün prodüktör koltuğunda Kendrick Lamar’ın 2014 yılında yayınladığı Good Kid, M.A.A.D City’nin arkasındaki isim olan Terrace Martin‘in yer aldığını da öğrendikçe ortaya çıkan sonucun epey büyük olma ihtimali hiç de az değil.

8 yıllık sessizliğinin hakkını vererek bozacak Herbie Hancock, umarız yakın zamanda bu isimlerden biri, ikisiyle yaptığı çalışmaları bizlerle paylaşır.