WESTWORLD’ÜN İKİNCİ SEZONUNDAN YENİ GÖRSELLER

WESTWORLD’ÜN İKİNCİ SEZONUNDAN YENİ GÖRSELLER


Yeni sezon 22 Nisan'da başlıyor


HBO’nun Game of Thrones’la beraber en iddialı yapımlarından biri olan Westworld, yeni sezonundan taze görseller paylaştı.

Westworld-Season-2-Ed-Harris

2017’de 22 Emmy adaylığı kazanan ve Saturday Night Live’la birlikte geçtiğimiz yılın en çok aday olan iki yapımından biri konumunda bulunan Westworld, yeni sezonunda tam olarak bıraktığı yerden devam edecek gibi görünüyor. Herkesin ne olacağıyla ilgili bir fikri olduğu ama kimsenin fikrinin doğru çıkmadığı dizinin çekimlerine oyuncu kadrosunda yer alan Zahn McClarnon’ın sağlık sorunu nedeniye bir süre ara verilmişti.

Robotların isyanı gerçekleşmiş ve yanına Man in Black‘i de alan Dolores’in kıyım/katliama başladığı, yeni Westworld sezonu 22 Nisan’da ekranlara gelecek.

Westworld-Season-2-Tessa-Thompson Westworld-Season-2-James-Marsden Westworld-Season-2-Cast Westworld-Season-2-Ed-Harris2018 Westworld-Season-2-Cast-Robot Westworld-Season-2-Evan-Rachel-Wood-James-Marsden Westworld-Season-2-James-Marsden-2018 Westworld-Season-2-Jeffrey-Wright-Tessa-Thompson Westworld-Season2-Evan-Rachel-Wood-2018 Westworld-Season-2-Jeffrey-Wright-Robot Westworld-Season-2-Evan-Rachel-Wood-James-Marsden-2018 Westworld-Season-2-EW-Cover Westworld-Season-2-Dune-Buggy