DAFT PUNK’TAN THOMAS BANGALTER ELEKTRONİK MÜZİK SEVMİYORMUŞ

DAFT PUNK’TAN THOMAS BANGALTER ELEKTRONİK MÜZİK SEVMİYORMUŞ


Win Butler'dan al haberi


2017’de çıkan albümleri Everything Now’da Daft Punk’ın yarısı Thomas Bangalter’le çalışan Arcade Fire’ın solisti Win Butler, o dönemle ilgili hepimizi şaşırtan bir açıklama yaptı.

2e4b29952d38dc997146e8bbc5121dec3592029d_hq

Yılın hevesi kursakta bırakan albümünün sahibi Arcade Fire’ın frontman’i, Put Your Money On Me şarkısına birlikte çalıştıkları Thomas Bangalter’rin elektronik müziği sandığımız kadar fazla sevmediğini açıkladı. Hepimizin bugüne kadar böyle düşündüğünü ama kendisiyle iletişim muhabbeti ilerletince Bangalter’rin aslında o kadar da büyük bir elektronik müzik hayranı olmadığını açıklayan Butler, ayrıca Daft Punk’ın 70’lerden kalma stüdyosunu görünce ne kadar heyecanlandığını da paylaştı.

Bangalter’ın tamamı 70’lerden kalma nadir tamamı analog stüdyolardan birine sahip olduğunu verdiği röportajda paylaşan Butler, Put Your Money On Me’nin bir adet country versiyonunu da kaydettiklerini açıkladı. Bangalter’rin müzik anlayışını akademik, derin ve felsefik bir arkaplandan geldiğinin altını çizen Butler, belki bu sürpriz kaydı bir gün bizlerle paylaşır.