RYAN GOSLING’Lİ NEIL ARMSTRONG FİLMİNDE AKSİYONA DOYACAĞIZ

RYAN GOSLING’Lİ NEIL ARMSTRONG FİLMİNDE AKSİYONA DOYACAĞIZ


First Man


La La Land’in henüz çekimleri daha başlamamışken bile konuşulan ama izlemek için beklemek zorunda kaldığımız, Ryan Gosling ve Damien Chazelle’i bir araya getiren Neil Armstrong biyografisinden yeni haberler var.

ftosd

James R. Hansen’in First Man: The Life of Neil A. Armstrong isimli kitabından beyaz perdeye uyarlanan First Man’in senaryosu, Spotlight’la Oscar kazanan Josh Singer’ın elinden çıktı. Ryan Gosling ve Damien Chazelle’i bir kez daha bir araya getiren First Man, beklenenin aksine sessiz sakin bir biyografik film olmak yerine aksiyonu bol bir uzay/görev filmi filmi olacak. Nereden mi biliyoruz? Bizzat Chazelle’in kendisinden.

Chazelle, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda filmin bir görev filmi olduğunun altını ısrarla çizerek, “Şu anda fimde büyük aksiyon sahneleri var, eğer izlerken kalbiniz krize doğru yaklaşmıyorsa gerçekten şaşıracağım.” diyerek “Bu kadar büyük ne olabilir ki?” diye düşündürttü. 1961-1969 yılları arasını anlatacak First Man, IMDB’de sayfasında yazan bilgiye göre 11 Ekim’de vizyona girecek ama yine de emin olmayalım.