YENİ ARCTIC MONKEYS ALBÜMÜNÜN 30 SANİYESİNİ DİNLEYİN

YENİ ARCTIC MONKEYS ALBÜMÜNÜN 30 SANİYESİNİ DİNLEYİN


Yeni teaser, yeni müzik


13 gün sonra yayınlanacak yeni Arctic Monkeys albümü Tranquility Base Hotel & Casino’dan bugüne kadar duyduğumuz tek ses, yayınlanan teaser videodaydı. Albüm çıkana kadar single paylaşmama kararı alan grubun, ticari anlamda en başarılı albümü AM’in 5 yıl sonrasında hem dinleyicilerini hem de müzik endüstrisini fazlasıyla şaşırtacağı bir gerçek.

d88093b148f86a6fb783a3b968a9c164

Alex Turner’ın neredeyse albümdeki tüm şarkılardaki tüm enstrümanları kendi çaldığı, bir dolu konuk müzisyen ve Arctic Monkeys’in geri kalan üyelerinin katkılarıyla tamamlanan albüm, bugüne kadar yayınlanan hiçbir Arctic Monkeys albümü gibi olmayacak. Alex Turner’ın gitar yerine piyano başında olacağı albümden bol gitar sesi duymayı bekleyenler, beklediklerini bulamayacaklar.

Alex Turner’a da hayli ilham veren François de Roubaix imzalı Le Samouraï’ın tema müziğinin remix’i ve orijinali.

Bu durumu kanıtlarcasına, albümün Youtube’daki yeni reklam videosunda, “Submarine soundtrack x Melville’in klasik filmi Le Samouraï’ın tema müziği ve The Beach Boys – Pet Sounds” şeklinde tanımlanabilecek müziği dinleyebilirsiniz. Albümle aynı isimli şarkıdan bir enstantane olan müzikle, 13 gün sonra karşılaşacağınız Alex Turner ağırlıklı Arctic Monkeys’e alışmaya başlayın.

Videoda Alex Turner’ın bizzat tasarladığı maketle bir kez daha karşılaşıyoruz.