ARCTIC MONKEYS’TEN MİNİŞ BİR FİLM FESTİVALİ

ARCTIC MONKEYS’TEN MİNİŞ BİR FİLM FESTİVALİ


Güzel, çok güzel filmler


Yeni albüm Tranquility Base Hotel & Casino’yu yayınlamak için gün sayan Arctic Monkeys, grup üyelerinin favori filmlerinin gösterileceği mini bir film festivali düzenliyor.

Arctic-Monkeys-770

11 Mayıs’ta çıkacak ve büyük ihtimalle streaming rekorlarına göz dikecek albümü beklerken Arctic Monkeys üyeleri, dünyanın dört bir yanında pop-up dükkanlarla hayranlarını sevindirmeye hazırlanıyor. Sydney, Sheffield, New York, Paris ve Berlin, Tokyo gibi şehirlerde açılacak günübirlik pop-up dükkanların 11-12 Mayıs’taki Sydney ayağı, ayrıca mini bir film gösterimine ev sahipliği yapacak.

Grup üyelerinin favori filmleri, Syndey’deki “Golden Age Cinema and Bar”da yapılacak gösterimlere hayranlarla buluşacak. Filmler arasında ise Francis Ford Coppola’dan The Conversation, Michelangelo Antonioni’den L’eclisse, Paul Thomas Anderson’dan Inherent Vice, Martin Scorsese’den The Last Waltz ve Jean-Pierre Melville’den Le Cercle Rouge yer alıyor.

Alex Turner’ın albümü kaydederken dinledikleri şarkılardan oluşan playlist’i düşününce ve üstüne bu filmleri de görünce bizi bekleyen albüm biraz daha netleşiyor.