FALLOUT SERİSİNİN SÜRPRİZİ BOL DEVAM OYUNUNDAN FRAGMAN PAYLAŞILDI

FALLOUT SERİSİNİN SÜRPRİZİ BOL DEVAM OYUNUNDAN FRAGMAN PAYLAŞILDI


Fallout 76


RPG oyunlarının klasikleri arasında yer alan Bethesda Softworks’ün Fallout serisinden sürpriz bir yeni oyun fragmanı geldi.

fallout76-teaser-atrium-1527685269-1527689949569_1280w

Oyunun baş tasarımcısı Todd Howard’ın Twitch yayınında paylaşmasıyla öğrendiğimiz Fallout 76, sürprizlerle dolu olacak gibi gözüküyor. Rol yapma oyunlarının en başarılı örneklerinden birini sunan ve hikayesiyle yüzbinlerce oyun severi bilgisayar başına kitleyen Fallout, bu sefer farklı bir yöne gidip DayZ ve Rust gibi online tabanlı hayatta kalma ağırlıklı bir modla gelmesi muhtemel gözüküyor. Single player modundan da vaz geçmeyeceğini düşündüğümüz oyun bakalım iki modu nasıl birbirine karıştıracak.

Paylaşılan fragmandan anladığımız kadarıyla savaş öncesinde konuşma yapan ABD Başkanı’nın “Vault 76 bizim tek umudumuz” açıklamasına göre bizzat ABD hükümeti tarafından yetkilendirilmiş bir karakteri oynama ihtimalimiz çok yüksek. Yani bu sefer iyi adamları değil de kötü adamları canlandıracağız gibi gözüküyor.

10 Haziran’daki Bethesda konferansıyla bütün bilinmeyenlerin ortadan kalkacağı Fallout 76’nın fragmanıyla biraz daha dişimizi sıkalım.