J.J. ABRAMS VE STEPHEN KING’İ BULUŞTURAN CASTLE ROCK’TAN YENİ FRAGMAN

J.J. ABRAMS VE STEPHEN KING’İ BULUŞTURAN CASTLE ROCK’TAN YENİ FRAGMAN


Gerim gerim gerileceğiz


Stephen King’in karanlık dünyasını bu kez de  J.J. Abrams’ın gözünden göreceğimiz Castle Rock’tan yeni fragman geldi.

cccc

Westworld, Person of Interest ve Star Wars: The Force Awakens gibi işlerin arkasındaki isim J.J. Abrams’ın yapımcılığında hayata geçen proje; ismini William Golding’in distopik romanı Sineklerin Tanrısı’nda da bulunan ve Stephen King’in The Dead Zone, Cujo, The Dark Half, Needful Things gibi birçok romanında da adı geçen kurgusal bir şehir olan Castle Rock’tan alıyor.

Daha önce yine Stephen King’in 11.22.63 eserinin TV ekranlarına uyarlamasına da ev sahipliği yapan Hulu üzerinden ekranlara gelecek projenin yaratıcıları ise Sam Shaw ve Dustin Thomason. Başrollerde Bill SkarsgardAndre HollandJane Levy ve Scott Glenn’in yanı sıra Stephen King’in Carrie’sinin başrolü Sissy Spacek ve Lost’un John Locke’u Terry Quinn de yer alıyor. Çözülmemiş bir cinayetin hikayesini anlatan dizinin yeni fragmanı hemen burada.

Hulu için büyük bir çıkış olabilecek yapımın henüz yayın tarihi belirlenmedi ama hemen aşağıda yeni fragmanı yer alan Castle Rock’ın bu yaz içerisinde yayın hayatına başlaması bekleniyor.