KAAN SEZYUM, UMUT ARABACI, İŞSİZLİK

KAAN SEZYUM, UMUT ARABACI, İŞSİZLİK


İkinci bölüm geldi


Ortadoğu, Balkanlar, Eflak, Boğdan ve Nahcivan’ın en kendine has karakterlerinden Kaan Sezyum’un yanına Athena ve Gözyaşı Çetesi’nde kısa şort + bıyık kombinasyonuyla akıllarımıza kazınan Umut Arabacı’yı alarak “Bu kadar boş vaktimi nasıl daha da boşa harcarım” mottosuyla yola çıktığı İşsizler’in yeni bölümü yayında.

zzz

Dostlarımız, İşsizler’in bu bölümünde programın ismine yaraşır bir şekilde güneşli bir pazartesi gününü bisikletlerine atlayıp Moda’dan başlayıp Maltepe sahile kadar uzanan bir yolda geçirip, etraftaki diğer işsizlerin kendilerinden ne kadar işsiz olabileceklerini hesaplayıp, köpüş dostlarımızı beslemek için yollara dökülüyor.

Bilimum boş muhabbet, tatlı mı tatlı köpekler, güzel deniz manzarası, Abdullah Gül tüneli ve İstanbul’da görmeye alışık olmadığımız oturmalık yeşil alanlarda uzanmak suretiyle oturduğumuz yerde bizleri kıskandıran bir 13 dakika bizleri bekliyor. İşsizler’in S01.E02 – Mamalar ve Güller bölümünü hemen aşağıdan izleyip, “yeni bölüm ne zaman?” diye bu güzel insanları darlamamak için kanala abone olmayı unutmayın.

Dur ben baştan başlayayım diyenlerin aradığı İşsizler’in S01.E01’i ise hemen burada.