QUENTIN TARANTINO’NUN ALL STAR KADROSU BÜYÜDÜKÇE BÜYÜYOR

QUENTIN TARANTINO’NUN ALL STAR KADROSU BÜYÜDÜKÇE BÜYÜYOR


Herkes burada


Leonardo DiCaprio, Brad Pitt ve Margot Robbie’nin başrollerinde yer alacağı Once Upon a Time in Hollywood’un kadrosu gittikçe büyüyor.

once-1

Charles Manson temalı yeni Quentin Tarantino filmi, 1958 – 1963 yılları arasında yayınlanan Bounty Law isimli Western dizisinin yıldızı Robert Dalton’ın (Lenardo DiCaprio) ve onun dublörünün (Brad Pitt) hikayesini anlatacak. Margot Robbie’nin ise ünlü yönetmen Roman Polanski’nin öldürülen eşi Sharon Tate’i canlandıracağını biliyorduk.

Bu haliyle bile beklentileri epey yukarı çeken Tarantino, kadroya son eklediği isimlerle kendi rüya takımını kurmuş gözüküyor. En son 1997’de Paul Thomas Anderson’un Boogie Nights’ında bu kadar büyük bir kadroyla beyaz perdeye gelen Burt Reynolds, uzun bir aradan sonra George Spahn rolüyle karşımıza çıkıyor. Reynolds’ın yanı sıra Kurt Russell, Michael Madsen ve Tim Roth’ta Once Upon a Time in Hollywood ekibine katılan isimler arasında.

Vizyon tarihini 9 Ağustos olarak belirleyen film, Quentin Tarantino’nun sinematografisindeki en görmekli işlerden biri olmaya hazırlanıyor.