RED BULL ART ROUND 3. YILINDA ARNAVUTKÖY’DE. PEKİ SEN?

RED BULL ART ROUND 3. YILINDA ARNAVUTKÖY’DE. PEKİ SEN?


4-20 Mayıs


Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan ve küratörlüğünü Collective Çukurcuma ekibinin üstlendiği Red Bull Art Around, Arnavutköy sokaklarını ve çeşitli mekanlarını çağdaş sanatla buluşturmaya hazırlanıyor. Böyle buluşmaya can kurban.

Sabo-Eve-01

4-20 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek Red Bull Art Round’da biri öğrenci projesi olmak üzere toplam 14 farklı sanatçının 14 farklı eseri Arnavutköy’ü bir açık hava sergisine dönüştürecek. “Mahallede Karşılaşmalar” konseptiyle hayata geçen etkinliğin katılımcıları sanat eserlerini nefis bir harita yardımıyla keşfe çıkacak. Projenin bu yılki teması olan “Hayaletler”, izleyiciler ve sanatçılar arasında bir köprü olup, aynı zamanda Arnavutköy’ün geçmişi ve geleceğini tekrar hatırlatmayı amaçlıyor.

Pınar yoldaş-Designer Babies-02

Can Büyükberber, Canavar, Bahar Yürükoğlu, Ali Emir Tapan, Guido Casaretto, Ilgın Seymen, Pınar Yoldaş, Uğur Engin Deniz, Sabo, Begüm Yamanlar, Ceylan Göksel, Eda Aslan ve Pınar Marul gibi pek değerli genç sanatçıların yer aldığı etkinlikte aynı zamanda küratörlerle gündüz ve gece sergi turları, performanslar ve video gösterimleri de yer alacak. Bu kaçırmamak gereken etkinlikle ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz buraya göz atabilirsiniz.

Pınar yoldaş-Designer Babies-01 Begüm Yamanlar-tahribat_01 cb