SYLVESTER STALLONE RAMBO’YA GERİ DÖNÜYOR

SYLVESTER STALLONE RAMBO’YA GERİ DÖNÜYOR


Bu sefer rota Meksika


Sylvester Stallone, daha önce tövbe ettiği Rambo serisinden çok uzak kalamamış olacak ki yeni bir filmle seriye kaldığı yerden geri dönmeye hazırlanıyor.

rambo-return

Usta aktörü bir kez daha ve muhtemelen son kez John Rambo rolünde izleyeceğimiz Rambo V, artık emekli olmuş ve Arizona’daki evinde sessiz sakin bir hayat süren Rambo’nun arkadaşı Maria’nın Meksika’da parti yaparken kaybolan torunuyla ilgili yardım istemesiyle tekrar aksiyona bulaşmasını anlatacak.

Yanına gazeteci kardeşini de alıp basit bir arama görevi diye çıktığı yolda insan kaçakçıları, uyuşturucu tacirleri ve suikastçileri tokatlayıp patlama, çatlama ve kana doyacağımız bir filmle geri gelecek Stallone, aynı zamanda filmin senaryosu üzerinde de çalışıyor. 2008 yılında son filmin hem senaryosunu yazıp hem de yönetmenlik koltuğuna oturan Stallone’yi bir de yönetmen koltuğunda görürsek hiç şaşırmayız.

Henüz film şirketi ve Stallone’nin kendisinde resmi bir açıklama gelmemesine rağmen bu rolü ve fırsatı kimseye bırakacağını düşünmediğimiz usta aktörün yeni filmi şimdiden herkese kutlu mutlu olsun.