THE PREDATOR İLK FRAGMANIYLA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

THE PREDATOR İLK FRAGMANIYLA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR


Lethal Weapon serisi ve Iron Man 3'nin yönetmeninden


Bilim kurgu filmleri arasında kült mertebesine ulaşan yapımlardan biri olan The Predator’ın 2018 versiyonundan ilk fragman yayınlandı.

The-Predator-2018

1987 yılında çekilen ilk filminde Predator Dutch ve komandoları CIA tarafından Güney Amerika ormanlarında esir tutulan rehineyi bulup getirmekle görevli bir ekibin başından geçenleri anlatan ve başrolünde Arnold Schwarzenegger’in yer aldığı film, 2018 yılında da kaldığı yerden devam ediyor.

Lethal Weapon serisi ve Iron Man 3 gibi filmlerin yönetmeni Shane Black’in elinden çıkan filmin oyuncu kadrosunda Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Boyd Holbrook ve Lochlyn Munro yer alıyor.

14 Eylül’de vizyona girecek film, küçük bir çocuğun kazara avcıların dünyaya dönüşünü tetiklemesiyle eski askerlerden ve bir kimya öğretmeninden oluşan bir ekibin insan ırkının sona ermemesi için verdiği mücadeleyi anlatacak. Kendilerini diğer türlerin DNA’ları ile daha da geliştiren ve bugüne kadar seride karşımıza çıkan bütün predator’lerden daha güçlü, akıllı ve ölümcül olan son model The Predator’ın yayınlanan ilk fragmanı için aşağı yollanın.