YENİ CHROMATICS ALBÜMÜ SOHBAHARDA GELİYOR

YENİ CHROMATICS ALBÜMÜ SOHBAHARDA GELİYOR


Yeni tekli de burada


4,5 yıldır “çıktı, çıkıyor” şeklinde gündeme bir gelip bir giden yeni Chromatics albümü Dear Tommy, bu sonbaharda geliyor!

chromatics

En son 2015’te Cherry isimli albümlerini yayınlayıp ondan sonra aynı şarkıların farklı versiyonlarıyla dolu bir dünya deluxe albüm yayınlayan Chromatics’in Dear Tommy’si yılan hikayesine dönmüştü. Johnny Jewel’ın önderliğinde aslında 2015’te kaydedilen ve daha sonra Jewel’ın geçirdiği trafik kazasından sonra her şeyi baştan kaydetmek istemesiyle bugünlere geldiğimiz albümden ilk resmi tekli de paylaşıldı.

Son albümlerinden sonra In Films, Just Like You, I Can Never Be Myself When You’re Around ve Shadow isimli şarkıları yayınlayan ama bunların albümden olup olmadığına dair bir açıklama yapmayan grup, bugün paylaştıkları Black Walls’u albümün ilk resmi teklisi ilan etti. Geçtiğimiz sene Mayıs ayında daha önce paylaştıkları şarkı listesinin aynen geçerli olduğunu duyurmuştu. Albümün şarkı listesini tekrar hatırlayıp yeni tekli ve videoya bir göz atalım, sonbaharı beklemeye başlayalım

01. Fresh Blood
02. In Films
03. Time Rider
04. I Can Never Be Myself When You’re Around
05. Cherry
06. She Says
07. Just Like You
08. 4 A.M.
09. Teacher
10. Camera
11. Dear Tommy
12. Touch Blue
13. After Hours
14. Shadow
15. In Silence
16. Colorblind
17. Endless Sleep