YOUTUBE KENDİ STREAMING SERVİSİNİ AÇIYOR

YOUTUBE KENDİ STREAMING SERVİSİNİ AÇIYOR


Hoş geldin YouTube Music


Son yıllarda değişen müzik dinleme anlayışımızla paralel olarak streaming servislerine kayan insanları tekrar kendisine çekmek isteyen YouTube, YouTube Music‘in bu ay içerisinde aktif olacağını paylaştı.

YouTube-Music

Spotify, Apple Music, Tidal gibi büyük isimlerin arasında kendine yer bulmaya çalışacak YouTube Music için daha önce YouTube ailesi Google Play Music ve YouTube Red gibi denemelerde bulunmuştu. 22 Mayıs’ta müzik severlerin beğenisine sunulacak olacak YouTube Music, kullanıcıların YouTube geçmişlerine ve saptanan diğer beğenilerine göre kişiselleştirilmiş çalma listeleri oluşturacak. Ücretli ve ücretsiz sürümleri bulunacak servis, ücretsiz sürümde kullanıcılara reklam dinletilecekken, aylık 9,99 dolar ödeyen kullanıcılar ise reklamsız müzik dinleyebilecek.

YouTube Music’in yanı sıra YouTube Red servisini YouTube Premium ile değiştireceğini duyuran Google, YouTube Music 22 Mayıs’ta ilk olarak ABD, Avustralya, Yeni Zelanda, Meksika ve Güney Kore’ye sunacağı yeni sistemini ilerleyen haftalarda ise daha fazla ülkede kullanıma sokacak. Bakalım Spotify ve Apple Music’in başı çektiği bir alanda YouTube Music neler yapacak?