ZACK SNYDER’IN YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

ZACK SNYDER’IN YENİ PROJESİ BELLİ OLDU


The Fountainhead


Aksiyon ve süper kahraman janralarının başarılı yönetmeni Zack Snyder, Twitter’da gerçekleştirdiği bir soru cevap sırasında yeni projesini açıkladı.

0_bU_oTDEErH63KnVV

Geçtiğimiz gün Twitter üzerinde hayranlarıya br soru cevap gerçekleştiren Zack Snyder, Ayn Rand’ın 1943 yılında yazdığı ve Türkçe’ye Hayatın Kaynağı olarak çevrilen The Fountainhead’i tekrar gündemine aldığını açıkladı.

Son dönemlerde çizgi roman uyarlamaları, Batman v Superman: Dawn of Justice ve Justice League ile DC evreniye meşgul olan veteran yönetmen; The Last Photograph isimli bir projeyle ilgilendiğini açıklamıştı. 2016’dan beri gündeme bir gelip bir giden The Fountainhead üzerine tekrar çalışmaya başlayan Snyder, görünüşe göre öncelik sırasında bir değişikliğe gitmiş görünüyor.

Mimar Howard Roark’ın hikayesine odaklanan kitap, döneminin diğer mimarlarından farklı bir vizyona sahip olan Roark’ın çoğunluğa uymaya karşı çıkasını seyirciyle buluşturacak. Rand’ın kitapta kadın karakterleri küçük göstermesiyle döneminde eleştiri aldığı romanın modern bir uyarlamasını beyaz perdeye taşıyacak Snyder, bakalım filmde bu konuda nasıl değişikliklere gidecek.

Filmin 1949 yılında vizyona giren orijinal versiyonun fragmanına da aşağıdan göz atabilirsiniz.