PIERCE BROSNAN YENİ JAMES BOND İÇİN TOM HARDY’Yİ İŞARET ETTİ

PIERCE BROSNAN YENİ JAMES BOND İÇİN TOM HARDY’Yİ İŞARET ETTİ


Heyecanlandırıcı bir açıklama


Şu an çekilen James Bond filmi Bond 25‘te son kez Bond olarak karşımıza çıkacak Daniel Craig‘in yerini kimin alacağını şu an için kimse bilmiyor. Ama herkesin bir fikri ve rol için olmasını istediği bir adayı var. Buna 1995-2002 yılları arasında dört Bond filmiyle karşımıza çıkmış olan Pierce Brosnan‘da dahil.

tom

Golden Eye, Tomorrow Never Dies, The World Is Not Enough ve Die Another Day filmlerinde karşımıza James Bond olarak çıkan Pierce Brosnan, yeni Bond olarak Tom Hardy‘yi istediğini açıkladı. Yaptığı açıklamada ”Bence Tom Hardy iyi bir Bond olacaktır. Onu bu rolü oynarken görmeyi çok isterim. Filme biraz kıvraklık katacak bir aktöre ihtiyacınız var, Bond’u Bond yapan budur” diyerek Tom Hardy’nin iyi bir Bond olabileceğini söylüyor. Daniel Craig hakkında ise; ”Daniel inanılmaz bir Bond oldu. Fizik olarak inanılmaz ve ölümcül gözüküyor. Gerçekten bir adam öldürmüş olabileceğine inanıyorsunuz” diyerek, Craig’i de övmekten geri kalmıyor.

Daniel Craig’in yer alacağı son Bond filmi Bond 25’in yönetmenlik koltuğunda Trainspotting, Slumdog Millionare ve 28 Days Later gibi başarılı filmlerin yönetmeni Danny Boyle oturuyor. Şu an çekimleri süren filmin vizyon tarihi ise 8 Kasım 2019.