ROBERT DE NIRO YENİ JOKER FİLMİNE YAKIN

ROBERT DE NIRO YENİ JOKER FİLMİNE YAKIN


Meşaleleri yakın


Uzun zamandır dedikodu olarak dolaşan ama geçtiğimiz hafta resmiyete kavuşan Joaquin Phoenix’li Joker filmininden heyecan verici haberler gelmeye devam ediyor.

NZP2OR5I6NY2462LLXNG45KJOY

Walter Hamada’nın başa geçmesinin ardından hız kazanan DC yapımlarından şimdilik en merak ettiğimiz Joker filminin 80’lerde geçeceğini ve Joker’in başarısız bir komedyenden bir suçluya dönüşünü anlatacağını öğrenmiştik. Joaquin Phoenix’i Joker olarak görmekten büyük keyif alacağımız filmin oyuncu kadrosu için Robert De Niro da konuşulan isimler arasında yer alıyor.

55 milyon dolarlık bütçeyle sahip olan ve çekimlerine Eylül ayında başlanılması planlanan Joker filminde yapımcı koltuğunda oturan Martin Scorsese ve Todd Phillips, Murray Franklin isimli yardımcı rol için De Niro’yu düşünüyor. Scorsese’nin başrolünde De Niro’ya yer verdiği The King of Comedy’den esinlendiği konuşulan Joker filminde usta oyuncuyu görmek hiç de sürpriz olmayabilir.

Gittikçe heyecanlandığımız ve isminin Romeo olma ihtimalinin de yüksek olduğu film için henüz belirlenmiş bir vizyon tarihi yok.