SONY’DEN YENİ BİR SPIDER-MAN SPIN-OFF’U

SONY’DEN YENİ BİR SPIDER-MAN SPIN-OFF’U


Silk aka Cindy Moon


Spider-Man karakterinin ve serisinin yapım haklarını elinde bulunduran Sony, seriye yeni bir Spider-Man filmi eklemek için hazırlıklara başladı.

silk

Sony’nin yeni filminin kahramanı Silk aka Cindy Moon, ilk kez 2014 tarihli Amazing Spider-Man sayısında karşımıza çıkmıştı. Kore kökenli bir Amerikan olan Cindy Moon, Peter Parker’ın liseden arkadaşı. Birlikte yaptıkları okul gezisinde Parker’ın ısırıldığı örümcek tarafından o da ısırılan Moon’un hayatı Parker’dan biraz farklı ilerliyor.

Peter Parker radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılıp güçlerini kazandıktan sonra kötülerle dövüşmeye başlamışken ailesi, Cindy’nin özel güçlerini farketmesinden sonra onu şehir ve insanlardan uzaklaştırıp, özel bir odanın içerisinde 13 sene boyunca kilit altında tutuyorlar. 13 senenin sonunda burdan çıkarılan Moon, sonrasında Silk denilen bir süper kahraman olarak ortaya çıkıyor.

Silk’in kaderi Sony’nin çalışmalarına başladığı fakat henüz resmi olarak bir açıklama yapmadığı Silver & Black, Nightwatch ve Morbius the Living Vampire filmleriyle aynı durumda olduğu düşünülüyor. Sony’nin şu an için resmi olarak açıkladığı tek film Venom ise Ekim ayında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Image-172 marvels-silk