AÇILIN, YENİ NARCOS SEZONUNDAN GÖRSELLER GELDİ

AÇILIN, YENİ NARCOS SEZONUNDAN GÖRSELLER GELDİ


Narcos: Mexico


Netflix‘in dünya çapında büyük ses getiren dizisi Narcos, ilk üç sezonunu geçirdiği Kolombiya’dan Meksika‘ya transfer olduğu 4. sezonu Narcos: Mexico‘dan ilk görselleri paylaştı.

luna

Yeni sezon için açıklanan isimlerden sadece bir karakter geçtiğimiz sezonlarda Narcos’ta bulunuyor. José María Yazpik‘in canlandırdığı ve zaten Meksikalı olup Meksika karteli adına Kolombiya kartelleriyle iş yapan Amado Carrillo Fuentes. Onun haricinde bütün isimler ilk defa dizide yer alacak. Bu sezonki DEA dedektifimiz, ”Amerikan komedi filmlerindeki Meksikalı adam” olarak tanıdığımız Michael Pena olurken, Star Wars: Rogue One‘dan sevdiğimiz bir isim olan Diego Luna ise, Meksika’nın en büyük kartellerinden biri olan Guadalajara‘nın başı ve modern uyuşturucu trafiği sistemini getiren adam olarak bilinen Miguel Ángel Félix Gallardo aka Felix olarak karşımıza çıkıyor.

Pena, Kiki Camarena isimli aile babası bir dedektif olarak karşımıza çıkacak. Felix’in karteli yeni yeni oluşmaya başlarken, muhbirlerinden aldığı bilgilerden sonra aslında karşısındaki ismin ve sistemin düşündüğünden çok daha ciddi ve büyük bir oluşum olma yolunda ilerlediğini farkediyor ve olaylar gelişiyor. Narcos: Mexico, günümüz modern uyuşturucu trafiğinin, nasıl ortaya çıktığını ve kökenlerinin nasıl oluştuğuna anlamak için bizi zamanda bir yolculuğa çıkartacak. 1980’lerde Felix Gallardo ve Guadalajara kartelininin nasıl oluştuğunu ve günümüzdeki haline nasıl geldiğini bizlere anlatacak. Dizide anlatılan karakterlerin bir çoğu hala hayatta ve hepsi gerçek. Joaquin “El Chapo” Guzman ve Juan Jose Esparragoza Moreno (“El Azul”) gibi ünlü baronlar da dizide yer alacak.

Dizinin yayınlanma tarihi henüz netleştirilmiş değil ama daha önce yayınlanan teaser’da 2018 yazması ve bugün yayınlanan görsellerden sonra en geç 2-3 ay içerisinde izleyebileceğimizi tahmin ediyoruz.

pena