BOB DYLAN’IN TORUNU PABLO DYLAN’DAN YENİ ŞARKI

BOB DYLAN’IN TORUNU PABLO DYLAN’DAN YENİ ŞARKI


Bells


Müzik dünyasının yaşayan efsanelerinden Bob Dylan’ın ne kadar önemli bir karakter olduğundan bahsetmeye gerek yok. Böyle bir yeteneğin genlerden aktarılıp ailenin başka üyelerine geçmeme ihtimali ise sıfır.

pablo-dylan-bells-song

İşte ailenin bir diğer müzisyeni ve o genlerin kendisine geçtiğini düşünen Pablo Dylan, Bells isimli yeni teklisini yayınladı. Bu sene içinde ilk olarak Eye Of The Storm isimli şarkısını paylaşan Pablo Dylan, bir Bob Dylan olmasa da ilk işlerine bakınca umut vaat eden bir isim gibi gözüküyor. Tabi ki Dylan isminin ağırlığını her zaman taşımak zorunda kalacak Pablo Dylan, Bells isimli şarkısının ilham kaynakları olarak da Chuck Berry, Pusha-T, Herman Melville’in Moby Dick romanı, Los Angeles’taki Disney Hall binası ve The Clash’ten London Calling gibi geniş bir yelpazeyi bizimle paylaşıyor.

Gençlik ateşiyle bu sene yayınladığı şarkılarından önce rap müziğe ağırlık veren Dylan, 2018’den sonra bir kırılma noktası yaşayıp gitar ağırlıklı bir müziğe dönüş gözüküyor. İşte o kırılmanın son meyvesi Bells.