IRON FIST’İN İKİNCİ SEZONUNDAN İLK FRAGMAN YAYINLANDI

IRON FIST’İN İKİNCİ SEZONUNDAN İLK FRAGMAN YAYINLANDI


Anılar Iron Fist'in peşini bırakmıyor


Daredevil, Jessica Jones ve Luke Cage‘den sonra Netflix ve Marvel iş birliğinin dördüncü halkası olan Iron Fist‘in ikinci sezonundan ilk fragman yayınlandı.

iron

İlk sezonuyla yoğun eleştirilere maruz kalan ve tam olarak bekleneni veremeyen Iron Fist’in, geçen sene açıklanan ikinci sezon onayı çoğu kişiyi şaşırtmıştı. Netflix’in geçen seneki Comic-Con’da yaptığı açıklamadan neredeyse bir sene sonra ilk fragmanı yayınladı. İkinci sezonda senarist koltuğunda, ilk sezonunda diziyi istediği şekle sokamayan ve eleştirilerin hedefi olan Scott Buck‘ın yerine, Raven Metzner getirildi. Sleepy Hollow ve Falling Skies dizilerinin yazarı ve yapımcısı olan Metzner, 2005 tarihli Jennifer Garner‘lı Elektra filminin de senaristiydi.

Marvel’ın en has adamlarından biri olan birçok dizinin yapımcısı ve yazarı, ünlü çizgi roman yazarı Jeph Loeb, Metzner hakkında olumlu düşüncelere sahip. ‘‘Iron Fist hakkında her şeyi bilmesi ve meraklı olmasının yanı sıra, daha önce yaptığı işlerde dövüş sanatları konusunda başarılı işlere imza atmıştı. Bence burada da çok iyi bir iş çıkaracağını düşünüyorum” diyor Loeb. Ortalamanın altında kalan ve Netflix/Marvel iş birliğinin şu an için en zayıf halkası konumunda olan Iron Fist, ikinci sezonunda bu konumdan kurtulmak mücadelesi verecek.

Iron Fist, 7 Eylül‘de Netflix üzerinden izlenebilecek.