IT: CHAPTER TWO’DAN JESSICA CHASTAIN’Lİ HARİKA GÖRSEL

IT: CHAPTER TWO’DAN JESSICA CHASTAIN’Lİ HARİKA GÖRSEL


Pennywise bu sefer büyük avına çıkacak


Geçtiğimiz senenin en çok ses getiren yapımlarından biri olan IT‘in devam filmi IT: Chapter Two‘dan ilk görsel yayınlandı.

it

Dünya genelinde 800 milyon dolar hasılat yaparak, en çok hasılat yapan R rated film olmayı başaran IT‘in başarısından sonra ikincisi için hemen kollar sıvandı. Stephen King‘in küçük çocukları öldüren bir palyaço olan Pennywise‘ın hikayesini anlattığı kitabının uyarlaması olan IT, her 26 yılda bir ortaya çıkan bu palyaçonun, ilk filmden 26 yıl sonra tekrar ortaya çıkışı konu alınacak.

Normal olarak ilk filmdeki çocuklar, büyüyüp yetişkin insanlar olarak karşımıza çıkacaklar. Gruptaki tek kız olan Beverly Marsh‘ın büyük halini canlandıracak olan Jessica Chastain‘li görsel, filmin cast işine ne kadar özen gösterdiğini hemen farkettiriyor. Biraz ucuz photoshop tekniğiyle hazırlanan görsel, bizleri düşündürse de filmin oyuncu kadrosunun kalanı şöyle: Bill Hader – Richie, James McAvoy – Bill, James Ransone – Eddie, Andy Bean –  Stanley, Jay Ryan – Ben, Isaiah Mustafa – Mike ve tabii ki de Pennywise rolünde Bill Skarsgård.