JEREMY RENNER SPAWN KADROSUNA DAHİL OLDU

JEREMY RENNER SPAWN KADROSUNA DAHİL OLDU


Dedektif Twitch Williams


Geçtiğimiz ay, Todd McFarlane‘in ünlü çizgi romanı Spawn‘ın yeni bir uyarlamasının sinemaya geleceği açıklanmıştı. Başrolü Jaime Foxx‘a veren McFarlane, Dedektif Twitch Williams rolü için de Jeremy Renner‘la anlaşma sağlandığını açıkladı.

jeremy renner

Todd McFarlane yaptığı açıklamada, ilk yönetmenlik denemesinde yetenekli ve becerikli insanlarla çalışmak istediğini, Jaime Foxx, Jeremy Renner ve Jason Blum‘a sahip olduğu için çok şanslı olduğunu söyledi. Jeremy Renner’ın tam olarak kafasındaki Twitch Williams olduğunu ekledi ve vücut geliştirmiş, süper yakışıklı bir oyuncuya ihtiyacım yok diyerek günümüz Hollywood oyuncularını ve filmlerine de ufak bir gönderme yaptı. Yapımcı Jason Blum da yönetmen McFarlane’e katılarak Renner için Twitch Williams’ın karizması ve zekasına sahip olduğunu belirterek, rol için en iyi ismi bulduk dedi.

Todd McFarlane ayrıca film hakkında: ”Çok sert bir R-rated film yapmak istiyorum. Arka planın ve hikayesinin ne olduğu pek de önemli değil. Sinema tarihinin en korkunç filmleri Jaws, The Thing, The Ring veya The Boogeyman konuşmaz, hikaylerini net olarak anlatmazlar.” dedi ve bize çok sert ve karanlık bir film çıkaracağının sinyallerini şimdiden verdi.

Film şu an için pre-prodüksiyon aşamasında. Resmi bir vizyon tarihi bulunmasa da 2019 yılında izleyicilerle buluşacağı söyleniyor.