JONAH HILL’İN İLK YÖNETMENLİK DENEMESİNDEN FRAGMAN GELDİ

JONAH HILL’İN İLK YÖNETMENLİK DENEMESİNDEN FRAGMAN GELDİ


Mid90's


Komedi filmleriyle oyunculuk hayatına başlayan ve yavaş yavaş dram filmlerinde de oynayan başarılı bir isme evrilen Jonah Hill, ilk yönetmenlik denemesi olan Mid90’s ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

mid

Hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstlendiği filmde Hill, isminden de anlaşılacağı gibi 90’ların ortasında geçen bir gençlik dramasına el atıyor. Hill, filmin ilham kaynaklarının ise, Larry Clark‘ın 1995 yapımı filmi Kids ve Shane Meadows‘un 2006 tarihli filmi This Is England olduğunu söylüyor. 90’larda geçen filmin nostaljik sanat yönetimi ve 16mm kamerayla çekilmesi, geçtiği zamanı en iyi şekilde yansıtacağına dair alametler.

13 yaşındaki Stevie’nin, problemli aile hayatı ve yeni tanıştığı kaykaycı çocuklarla ilişkisi filmin merkezinde. Kaykay sahneleri için Jonah Hill, Super 8 kamera kullanmış ve fragmanda muhteşem gözüküyor. Filmin başrolünde The Killing of a Sacred Deer‘dan hatırlayacağımız Sunny Suljic var. Ona yardımcı olacak isimler ise Katherine Waterstone ve Lucas Hedges. Beklentimiz yüksek, çok iyi bir iş çıkacağı fragmandan kendini belli ediyor.

Filmin ABD vizyon tarihi 19 Ekim 2018.

mid 90's