LORD OF THE RINGS DİZİSİNİN SENARİSTLERİ BELLİ OLDU

LORD OF THE RINGS DİZİSİNİN SENARİSTLERİ BELLİ OLDU


Dizi yavaş yavaş şekilleniyor


Amazon‘un Lord of the Rings serisi uzun zamandır konuşulan ve hazırlık içerisinde olan bir projeydi. 1 milyar dolarlık bir bütçeye sahip olan, çoklu sezon olarak planlanan dizinin senaristleri ve yapımcıları nihayet açıklandı.

The-Lord-of-the-Rings-Return-of-the-King-Highest-Grossing-Films

Star Trek: Beyond filminin yazarları JD Payne ve Patrick McKay ikilisi, dizinin hem senaryosunu yazacak hem de yürütücü yapımcılığını üstlenecek. Peter Jackson‘ın ise kreatif ekibi toplayacağı ve ekibe yardımcı olacağı söylendi. Dizinin Lord of the Rings‘in ilk filmi The Fellowship of the Ring‘den önceki zamanda geçeceği ve ilk filmin öncesinde, Orta Dünya’da yaşananları anlatacağı belirtildi. 1 milyar dolarlık bütçesiyle muhteşem bir prodüksiyon hazırlığında olan Amazon’un çalışma kararı aldığı bu ikilinin üzerinde çok büyük bir yük olduğu bir gerçek. İkili yaptığı açıklamada; ”Aldığımız sorumluluğun farkındayız ve Shire’dan yola çıkan Frodo gibi heyecanlıyız. Bu hayatınızda bir kere yaşayabileceğiniz büyük bir macera” diyorlar. Bakalım gerçekten de altına girdikleri yükün altından Frodo gibi başarıyla kalkabilecekler mi? Sonucunda başarılı bir iş çıkartacak olsalar bile, bu yolda Frodo’nun çektiği zorlukları ve acıları çekecekleri de kesin.

Dizi için henüz sadece bu kadar bilgi açıklandı. Proje şu an için yeni doğmuş bir bebek konumunda, ilerleyen zamanlarda ne kadar hızlı ve nasıl büyüyeceğini hep beraber göreceğiz.