MATT DAMON VE JOHN KRASINSKI BİR KEZ DAHA AYNI FİLMDE

MATT DAMON VE JOHN KRASINSKI BİR KEZ DAHA AYNI FİLMDE


The King Of Oil


Daha önce Promised Land filminde birlikte beyaz perdede karşımıza çıkan Matt Damon ve John Krasinski’nin yolları tekrar kesişiyor.

promised-land-damon-krasinski-fallon-tease_ttxti4

Promised Land filminin oyuncu kadrosunda yer almanın yanı sıra Oscar ödüllü Manchester By The Sea’nin yapımcı koltuğunda da oturan ikili, The King Of Oil ile dostluklarını güçlendirmeye geliyor. Matt Damon’ın başrolünde olacağı The King Of Oil, Daniel Armmann’ın The King of Oil: The Secret Lives of Marc Rich kitabından uyarlanacak ve 1960 ve 70’lerde dünyanın en zengin isimlerinden biri olan Marc Rich’in ilginç hayat hikayesinihikayesini anlatacak.

Dünyadaki hemen hemen her ülkeyle ticaret yapan bir ağın sahipi olan Rich, İkinci Dünya Savaşı’ndaki Yahudi soykırımından kurtulduktan sonra hayatına yeniden başlamış ve dünyanın en zenginleri arasına ismini yazdırmış bir karakter. 80’li yıllara gelindiğinde ise vergi kaçırmak, para transferi sahtekarlığı, şantaj yoluyla para elde etmek ve petrol ambargosu sırasında İran’la ticaret yapmak ile suçlanan milyarder, o tarihten 2013 yılındaki ölümüne kadar hakkında açılan davalar yüz yüze geldi.

Joe Shrapnel ve Anna Waterhouse’un senaryosunu uyarlayacağı filmde yapımcı koltuğunda oturacak John Krasinski’nin bir gözü de yönetmen koltuğunda. Bakalım ikilinin yeni projesinde neler olacak?