NAZİ AVI OPERATION FINALE’DEN YENİ BİR FRAGMAN GELDİ

NAZİ AVI OPERATION FINALE’DEN YENİ BİR FRAGMAN GELDİ


Oscar Isaac, Ben Kingsley'nin peşinde


Oscar Isaac ve Sir Ben Kingsley‘nin başrollerini paylaştığı, gerçek bir hikayeden uyarlanan Operation Finale‘den yeni ve son bir fragman yayınlandı.

oscar isaac

Altın Küre ödüllü Oscar Isaac’in, eski bir Nazi subayı ve Hitler’in en has adamlarından biri olan Sir Ben Kingsley’nin canlandırdığı Adolph Eichmann‘ı, kaçtığı Arjantin’de yakalayıp, yargılanması için İsrail’e getirilme hikayesini izleyeceğimiz Operation Finale’nin son fragmanında tansiyon oldukça yüksek gözüküyor. Sir Ben Kingsley’nin filmde efsanevi oyunculuğu ile göz doldurduğu, fragmandan bile çok rahat bir şekilde anlaşılıyor.

Filmin konusu tam olarak, II. Dünya Savaşından 15 yıl sonra, soykırımın mimarlarından biri olan Adolph Eichmann’ın, Arjantin’de olduğu bilgisine ulaşılarak, bir grup gizli İsrail ajanının kendisini yakalayıp, yargılanması için İsrail’e gizlice kaçırılmasını ele alıyor. Oscar Isaac ve Sir Ben Kingsley‘nin yanı sıra Melanie Laurent, Nick Kroll, Joe Alwyn, Haley Lu Richardson, Greta Scacchi ve Lior Raz filmde bulunan isimler. Filmin yönetmeni ise Rogue One: A Star Wars Story ve The Mountain Between Us filmlerinin senaristi Chris Weitz.