OZARK’IN İKİNCİ SEZON YENİ FRAGMANI YAYINLANDI

OZARK’IN İKİNCİ SEZON YENİ FRAGMANI YAYINLANDI


2. sezon çok karanlık gözüküyor


Geçtiğimiz yıl yayınlanan ilk sezonuyla dünya genelinde büyük patlama yapan Netflix orijinal yapımı Ozark‘ın ikinci sezonundan yeni bir fragman yayınlandı.

ozark

Yayınlanan son fragmanda Ozark şehrini çok büyük tehlikeler ve problemler bekliyormuş gibi gözüküyor. İlk sezona göre çok daha karanlık ve gergin gözünen dizide, uyuşturucu kartelleri bu sefer biraz daha işin içine giriyor. İlk sezonun bitişinden sonra, daha fazla para aklaması beklenen başrol Jason Bateman‘ın oynadığı Marty Byrde karakteri, bu sezon çok daha tehlikeli durumlara giriyor. Bir yandan FBI, bir yandan diziye yeni dahil olan kartelin Marty’ye göz kulak olması için gönderdiği acımasız kartel avukatı Helen Pierce derken işler daha karmaşık ve daha tehditkar bir hal alıyor.

Diziye yeni katılan avukat Helen Pierce rolünde, daha önce yine bir Netflix yapımı Jessica Jones‘un ikinci sezonunda, Jones’un kendi gibi süper güçlere sahip annesi rolünde izlediğimiz Janet McTeer bulunuyor. Jason Bateman, Laura Linney ve Julia Garner gibi isimlerden eksilen yok. Bateman, ikinci sezon ile ilgili yaptığı açıklamada diziyi 10 bölümlük bir film olarak düşündüklerini, ikinci sezonun hikayesinin ilk sezondan devam ettiğini ama ikinci sezonun kendine özgü bir başlangıcı, gelişmesi ve sonucu olduğunu söylüyor. Dizinin fragmanında ise soundtrack olarak şu an için kimin tarafından kaydedildiği açıklanmayan harika bir The Man Who Sold The World cover’ı bulunuyor.