RICKY GERVAIS YENİ DİZİSİYLE TELEVİZYONA GERİ DÖNÜYOR

RICKY GERVAIS YENİ DİZİSİYLE TELEVİZYONA GERİ DÖNÜYOR


Afterlife


Geçtiğimiz aylarda Ricky Gervais: Humanity isimli stand-up’ıyla Netflix’e misafir olan Gervais, Netflix’i sevmiş olacak ki yeni bir dizi projesini açıkladı.

Ricky-Gervais-01

En son 2012-2014 yılları arasında Derek ile televizyonda gördüğümüz Ricky Gervais; daha önceki işlerinden tanıdığımız ve ilk defa çalışacağı isimlerden oluşan Penelope Wilton, David Bradley, Ashley Jensen, Tom Basden, Tony Way, David Earl, Joe Wilkinson, Kerry Godliman, Mandeep Dhillon, Jo Hartley, Roisin Conaty ve Diane Morgan’lı geniş kadrosuyla Afterlife isimli dizisiyle ilgili ilk tüyoları paylaştı.

Rick Gervais’in Tony karakteriyle başrolünde yer aldığı, aynı zamanda senaryosunu,yönetmenliğini ve yapımcılığını üstleneceği dizi; mükemmel bir hayata sahip olan Tony’nin, karısı Lisa’nın vefatından sonra her şeyi salmasını ve hayatın merkezine kendini koymasını anlatacak. Dizinin kaç sezon ve kaç bölüm olacağını henüz paylaşmayan Gervais, “Bu kadro, İngiliz komedisinin yeni türünün en iyilerini ve önceki işlerimden dostlarımı bir araya getirdiğim bir proje olacak.” açıklamasını yaptı.