SEAN PENN’LE MARS’A YOLCULUK: THE FIRST

SEAN PENN’LE MARS’A YOLCULUK: THE FIRST


House Of Cards'ın yaratıcısından


Bol ödüllü Netflix dizisi House Of Cards‘ın yaratıcısı Beau Willimon, Washington D.C.’de Beyaz Saray‘dan ayrılıp NASA’ya transfer oluyor ve ufak bir oyuncu değişikliği yapıp yanına Sean Penn‘i alarak The First‘le bizi Mars‘a doğru bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.

sean

Kevin Spacey‘nin taciz olayları patladıktan ve House Of Cards‘ın yeni sezonunun dizinin final sezonu olacağı söylendikten sonra dizinin yaratıcısı Beau Willimon, boş durmayıp hemen kolları başka bir dizi için sıvamış. Bu sefer platform Netflix değil, Hulu. Hulu büyük ihtimalle Netflix’in House Of Cards’tan yediği kaymağı birazcık da kendileri yemek için Beau Willimon’a bir dizi yaptırmaya karar vermiş. Dizinin yayınlanan fragmanında çok ciddi bir Sean Penn görüyoruz başrolde.

Dizi, 2030 yılında geçiyor ve Mars’a yolculuğu konu alıyor. Bu yolcuğun öncesinde karakterlerin psikolojik ve fiziksel olarak hazırlanmalarını, Mars’a gitmek için kendilerini adayışlarını, karşılarına çıkan engelleri ve o engellerin üstesinden gelmelerini izleyeceğiz. Dizinin oyuncu kadrosunda Sean Penn’in yanı sıra Californication‘ın Karen’ı Natasha McElhone, Luke Cage‘den hatırladığımız Rey Lucas ve Netflix’in western dizisi Godless‘tan tanıdığımız Brian Lee Franklin bulunuyor.

Hulu, daha önce The Handmaid’s Tale ile dünya çapında ses getiren, çok başarılı bir işe imza atmıştı. Bu diziyle ise adını iyice duyuracak bir platform haline gelecek gibi gözüküyor. Dizinin yayın tarihi 14 Eylül ve aynı Netflix modeli gibi bütün bölümleri aynı anda izleyebileceğiz.