TOM HARDY’Lİ VENOM’DAN YENİ GÖRSELLER GELDİ

TOM HARDY’Lİ VENOM’DAN YENİ GÖRSELLER GELDİ


Bir Venom daha iyi yapılamazdı


Sony‘nin merakla beklenen Tom Hardy‘li Venom uyarlamasından iki yeni görsel paylaşıldı. Paylaşılan görsellerden bir tanesi karakterin hayranlarını çok sevindirecek cinsten.

VenomTom Hardy

Venom, çizgi roman ve süper kahraman sevenlerin belki de en sevdiği kötü karakter olabilir. Siyah, kaslı kostümü ve vurdumduymaz vahşi tavırları onun en çok sevilen kötü karakterlerden biri olmasının en büyük etkenleri. Başlı başına bir Venom filmi bile çok heyecanlandırıcı olurken, bir de Venom’u Tom Hardy’nin canlandırılacağının açıklanması beklentileri uzaya (symbiote’un geldiği yere) çıkartıp o seviyeye kitlemişti. Yayınlanan ilk fragmandan sonra insanlar pozitif veya negatif pek bir yorum yapamadılar. İyi diyen de oldu kötü diyen de ama şimdi yayınlanan Venom görselinden sonra muhtemelen fragmanın arada bıraktığı kişilerin düşünceleri pozitif yönde büyük bir artı sağlayacak.

Paylaşılan karelerden birinde Tom Hardy, filmdeki ismiyle Eddie Brock, bir hasta sandalyesinde otururken, The Night Of ve Star Wars: Rogue One‘dan tanıdığımız Riz Ahmed, Dr. Carlton Drake olarak onun başında dururken gözüküyor. Paylaşılan ikinci görsel ise, Venom’un muhteşem yapılmış makyajı ve belki de şu ana kadar gördüğümüz en temiz CGI kullanımını bize sunuyor.

Venom, gerçekten çoğu kişinin hayal ettiği şekilde, karanlık, ürkütücü, sert ve vahşi gözüküyor. Umarız film içinde de bu görüntü bozulmaz ve belki de şu zamana kadar izlediğimiz süper kahraman filmleri arasındaki en iyi görsele sahip olur. Film, 5 Ekim’de vizyona girecek.

870740 - VENOM

venom poster