TOM MORELLO’NUN YENİ ALBÜMÜNDE HERKES VAR

TOM MORELLO’NUN YENİ ALBÜMÜNDE HERKES VAR


Morello ile dünya karması


Rage Against The Machine, Audioslave ve Prophets Of Rage gibi rock tarihinin unutulmazları arasına girmiş, gitarıyla çoğu synthesizer’ın çıkartamayacağı bilimum sesi çıkartabilen Tom Morello, yeni albümü Atlas Underground‘da çok enteresan iş birlikleri içine girmiş.

tomi

Bu ayın başlarında Rage Against The Machine, Public Enemy ve Cypress Hill üyelerinden oluşan süper grup Prophets Of Rage ile birlikte yeni bir single yayınlayan Morello, solo albümü Atlas Underground’dan Vic Mensa ve Knife Party‘li iki yeni parça yayınladı. Tom Morello’nun alıştığımız tarzıyla bağ kuramadığımız iki isimin yanında albümde çalıştığı diğer isimleri duyunca daha çok şaşıracaksınız.

Killer Mike, Big Boi, RZA, GZA, Gary Clark Jr., Steve Aoki, Portugal. the Man, Marcus Mumford ve Bassnectar gibi isimlerin yer aldığı albüm, rapper’ından, electro’cusuna, indie’cisinden, rock’çısına alanında popüler ve başarılı müzisyenleri barındırıyor. Yayınlanan iki parçadan Vic Mensa’lı olan We Don’t Need You, Morello’nun gitar riff’leri arasında rap yapan bir Vic Mensa barındırıyor. Knife Party’li olan ikinci parça Battle Sirens ise Morello tarzı rock’n roll başlayıp, ortalarında tamamen dubstep’e dönen çok ama çok değişik bir şarkı. Her tarzdan şarkıyı içerisinde barındırmasıyla ilgimizi çeken albüm 12 Ekim’de yayınlanacak.

tom

The Atlas Underground:

01 Battle Sirens [ft. Knife Party]
02 Rabbit’s Revenge [ft. Bassnectar, Big Boi, and Killer Mike]
03 Every Step That I Take [ft. Portugal. The Man and Whethan]
04 We Don’t Need You [ft. Vic Mensa]
05 Find Another Way [ft. Marcus Mumford]
06 How Long [ft. Steve Aoki and Rise Against’s Tim McIlrath]
07 Lucky One [ft. K.Flay]
08 One Nation [ft. Pretty Lights]
09 Vigilante Nocturno [ft. Carl Restivo]
10 Where It’s At Ain’t What It Is [ft. Gary Clark Jr. and Nico Stadi]
11 Roadrunner [ft. Leikeli47]
12 Lead Poisoning [ft. GZA, RZA, and Herobust]