VENOM’DAN GÜMBÜR GÜMBÜR YENİ FRAGMAN

VENOM’DAN GÜMBÜR GÜMBÜR YENİ FRAGMAN


Spoiler: Tom Hardy Venom oluyor


Sony Entertainment‘ın uzun süredir konuşulan ve heyecanla beklenen Tom Hardy‘li süper kahraman filmi Venom‘dan, 3 dakikalık harika bir fragman yayınlandı.

VenomTom Hardy

Yayınlanan ilk fragmanıyla olumlu olumsuz birçok eleştiri alan Venom, yeni fragmanıyla bu eleştirileri ve kafalardaki soru işaretlerini biraz olsun yok edecek gibi gözüküyor. Venom’u ilk defa tam olarak gördüğümüz fragmanda dikkatimizi ilk çeken şey, yapılan CGI’ın harika bir kalitede olduğu. Venom’a dönüşme, symbiote’un Tom Hardy’yi ele geçirmesi ve Venom’un rakibi Riot‘un grafik halleri ve animasyonları muhteşem görünüyor. Sony’nin oldukça emek verdiği ve dikkatlice çalıştığı çok belli oluyor.

Diğer yandan hakları Sony’nin elinde bulunan Marvel kahramanlarına daha önce yaptığı filmler hakkında yapılan yoğun eleştirilerden sonra, Sony’nin bu sefer biraz daha dikkatli çalıştığını söyleyebiliriz. Film R-rated mı yoksa PG-13 mi olacak henüz belli değil. Bu bakımdan da film üzerinden büyük tartışmalar yapılıyor. Venom’un, Spider-Man‘e göre daha sert ve karanlık olması, izleyiciler tarafından R-rated olarak çıkarılması isteğini körüklüyor.

Film, 5 Ekim tarihinde vizyona girecek. O zamana kadar da, filmle ilgili eleştiriler ve tartışmalar sonlanmayacağa benziyor.

venom poster