WOLF ALICE 5 AĞUSTOS’TA GEZGİN SALON’DA!

WOLF ALICE 5 AĞUSTOS’TA GEZGİN SALON’DA!


King Gizzard & The Lizard Wizard & Wolf Alice bir arada


5 Ağustos’ta hiç şüphesiz ki yılın en heyecan verici günlerinden birini yaşayacağız. Salon’da üç gece üst üste gerçekleşen konserleri 24 saatte sold out olan, “fenomen” denmeyi sonuna kadar hak eden King Gizzard and the Lizard Wizard’la bu sefer açık havada buluşacağız. İlki geçtiğimiz yıl gerçekleşen ve Salon’un bizleri gezmeye çıkararak Gezgin Salon’a dönüştüğü etkinlik, bu yıl Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek.

p0562l6y

Günleri saydığımız bu etkinlik, artık çok daha heyecan verici! İngiltere’den son yıllarda çıkan en iyi gruplardan biri olan Wolf Alice, 5 Ağustos’ta Gezgin Salon’da ilk Türkiye konserini verecek. Ellie Rowsell önderliğinde grunge’a güncelleme getiren, 2016’da “En İyi Rock Performansı” dalında Grammy adaylığı kapan, şarkıları Silk’le Trainspotting 2 film müziklerinin başrolüne oturan, son olarak Foo Fighters ve Queens of the Stone Age’e turnelerinde eşlik eden ve “Geleceğin festival headliner’ı” gözüyle bakılan Wolf Alice, King Gizzard & The Lizard Wizard öncesinde KüçükÇiftlik Park’ı ayağa kaldıracak.

Dahası da var. 70’ler punk rock’ına dair ne varsa müziğinde yaşayan ve de yaşatan Avustralyalı grup Amyl and The Sniffers da Gezgin Salon’da bizlerle olacak.

Biletler burada gençler, 5 Ağustos’ta görüşürüz.