WONDER WOMAN 1984’TEN PEDRO PASCAL’LI BİR GÖRSEL YAYINLANDI

WONDER WOMAN 1984’TEN PEDRO PASCAL’LI BİR GÖRSEL YAYINLANDI


80'ler hiç bu kadar estetik görünmemişti


2017 tarihli Wonder Woman, DC‘nin şu ana kadar en beğenilen ve dünya genelinde en çok sevilen filmi olmuştu. Devam filmi olarak çekimleri devam eden ve 1984 yılında geçecek olan Wonder Woman 1984‘ten yeni bir kare paylaşıldı.

pedro

Daha önce paylaşılan Gal Gadot ve Chris Pine‘lı görsellerde 1984 yılının kostüm, sanat yönetimi ve görsel estetiğin oldukça iyi yansıtıldığı gayet rahat bir biçimde fark edilebiliyordu. Yeni yayınlanan görselde ise Narcos ve Game Of Thrones gibi TV’nin en sevilen yapımlarında izlediğimiz ve neredeyse her izleyici tarafından sevilen Şili’li aktör Pedro Pascal‘ın, 80’li yılların estetiğine uygun, stilize bir fotoğrafı yayınlandı.

Filmin yönetmeni Patty Jenkins‘in Twitter üzerinden yayınladığı fotoğrafta Pascal’ın bebek mavisi bir takım elbise içerisinde, sarı saçlarıyla, sarı döşemeli bir araba içerisinde oturduğunu görüyoruz. Şu an için Pascal’ın hangi karakteri oynayacğı açıklanmazken, yapılan tahminlere ve yayınlanan fotoğrafa göre bir iş adamı ve kötü adam olan Maxwell Lord olacağı konuşuluyor. Çizgi romanlarda daha önce hiç birbirleriyle karşılaşmamış olan Wonder Woman ve Max Lord ikilisinin filmde nasıl bir konumda olacakları için şu an için büyük merak konusu.

Merakımızı giderecek bir fragman’ın yakın zamanda yayınlanmasını beklemekten başka bir şansımız yok çünkü filmin vizyon tarihi 1 Kasım 2019.