ZACHARY QUINTO’DAN QUENTIN TARANTINO’LU STAR TREK AÇIKLAMASI

ZACHARY QUINTO’DAN QUENTIN TARANTINO’LU STAR TREK AÇIKLAMASI


Proje hala çok gizemli


Star Trek serisi, uzun yıllar sonra J. J. Abrams‘ın önderliğinde bir yenilenme dönemine girmişti. Üç film ve bir dizi yapılan bu yeni dönemden heyecanlandırıcı bir başka gelişme geldi: Tarantino’nun yapacağı bir Star Trek filmi.

taranti

CBS kanalının eski Star Trek filmlerinde Patrick Stewart tarafından canlandırılan Jean-Luc Picard‘ı da dahil etmeyi düşündüğü üç yeni Star Trek dizisi üzerinde çalıştığı biliniyordu. Yeni nesil Star Trek’in Mr. Spock‘ı Zachary Quinto ise yeni çekilecek filmle ve Quentin Tarantino‘nun gizemli ”Trek” isimli projesiyle ilgili teorilerini açıkladı. ”Sözleşmeler imzalanmadan ve tarihler belirlenmeden hiçbir şey belli değildir, ve her an her şey olabilir.” diyen Quinto, Tarantino’nun yeni nesil Star Trek kadrosunu koruyup, aynı isimlerle film çekebilme ihtimalinin olduğunu söyledi.

NuTrek cast’i denilen bu kadro, J. J. Abrams’ın yarattığı Star Trek evreninin kadrosundan oluşuyor. İçerisinde Chris Hemsworth, Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg, John Cho bulunan bu kadroyla hali hazırda yeni bir Star Trek filminin prodüksiyonu devam ediyor. Jessica Jones‘un yönetmeni S.J. Clarkson ise, hazırlıkları devam eden Star Trek 4’ün yönetmen koltuğunda oturacak isim.

sac