BIG TROUBLE IN LITTLE CHINA’NIN DEVAM FİLMİ GELİYOR

BIG TROUBLE IN LITTLE CHINA’NIN DEVAM FİLMİ GELİYOR


Yeniden çevrim yerine, yeni bir devam filmi


80’li yılların unutulmaz filmleri arasında kendine yer bulan John Carpenter‘ın fantastik filmi Big Trouble in Little China‘nın devam filminde başrol Kurt Russell‘dan Dwayne ”The Rock” Johnson‘a geçmiş durumda.

therock

Kurt Russell’ın unutulmaz karakteri Jack Burton’ın tekrar geri döneceğini bekleyenler biraz hayal kırıklığına uğrayabilirler çünkü filmin yeniden çevrim değil, bir devam filmi olacağı açıklandı. Filmin sevenleri olarak nasıl bir duygu hali içerisine gireceğimizi bilemedik. Yapım şirketinin yaptığı açıklamada böylesine efsanevi ve kült kategorisine gelmiş bir filmi yeniden çevirmenin imkansız olduğunu ama filmin hikayesine bir devam filmi yapmak için hazırlıklara başladıkları söylendi.

Yapım şirketi ilk filmin tek bir film olarak görüldüğünü ama şu an yaptıkları hazırlıklarda harika bir senaryoyla hikayeyi devam ettirme girişimlerinde bulunacaklarını da eklediler. Dwayne ”The Rock” Johnson, 80’li yıllarda Kurt Russell’ın Jack Burton karakteriyle yarattığı etkiyi kendi jenerasyonu olan 2010’larda ve hatta filmin yapım süresi göz önüne alındığına 2020’lerde yaratabilir mi göreceğiz.