DUNCAN JONES’DAN POLİSİYE BİR TV DİZİSİ

DUNCAN JONES’DAN POLİSİYE BİR TV DİZİSİ


Killer Intent


İlk filmi Moon‘la BAFTA kazanan, ardından geçtiğimiz sene Netflix için çektiği cyberpunk/polisiye filmi Mute’la büyük eleştirilerin hedefi olan Duncan Jones, yeni bir kitap uyarlaması olacak Killer Intent ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

duncan

Babası David Bowie‘nin konser videolarını yönetmekle işe başlayan Jones, Moon, Source Code ve Warcraft gibi uzun metraj filmlerinden sonra şimdi de TV dünyasına adım atmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda açıklanan, 2000 AD çizgi roman serisinden Rogue Trooper‘ı uyarlayıp uzun metraj bir film haline getirme çalışmaları devam eden Jones’un bir diğer yandan da Tony Kent‘in bol aksiyonlu romanı Killer Intent‘ı TV’ye uyarlıyor.

Roman, Amerikan istihbarat ajanı Joe Dempsey, İrlandalı bir barista Michael Devlin ve Amerikan bir televizyoncu olan Sarah Truman’ın bir suikast girişimini etrafındaki komplolarla boğuşmasını ve uğraşmasını konu oluyor. Kent, aynı zamanda dizinin yazar odasında da yer alacak. Duncan Jones yaptığı açıklamada, Kent’in yazım tarzının oldukça sinematik olduğunu, onun romanını TV’ye uyarlamanın ve kendisiyle birlikte yazar odasında, metni senaryolaştırmanın oldukça heyecanlandırıcı olduğunu söyledi.

Şu an için dizinin, herhangi bir oyuncu kadrosu, yayın tarihi ve yayın platformu belli değil.