IDRIS ELBA BİR SONRAKİ JAMES BOND OLMAYA YAKIN

IDRIS ELBA BİR SONRAKİ JAMES BOND OLMAYA YAKIN


Bond dünyasında değişiklikler yolda


Danny Boyle’un yönetmenliğini üstlendiği ve Daniel Craig’in son kez James Bond olarak karşımıza geleceği 25. Bond filminin çekimleri yakında başlayacak ama şimdiden bir sonraki Bond için kulislerde isimler konuşulmaya başlandı.

idris-elba-esquire_2015_9.0.0

Yıllardır ne zaman “Yeni James Bond kim olacak?” muhabbeti açılınca ortaya atılan ilk isim olan Idris Elba, şu anki en güçlü aday olarak gözüküyor. Şu anda Netflix’le iş birliğine gidip “Notre Dame’ın Kamburu”nu uyarlamak için çalışmalara başlayan ve uzun zamandır ismi Bond ile anılmasına rağmen açıklama yapmaktan kaçınan Elba, sessizliğini hala koruyor.

Daily Star’ın James Bond serisinin şu anda başında olan Barbara Broccoli ile yaptığı röportajda “Beyaz olmayan bir Bond için doğru zaman!” açıklamasıyla beyaz perdede görme ihtimalimiz iyice artmış durumda. Aynı röportajda yeni Bond için “Bir kadın olabilir, siyah bir kadın olabilir, beyaz bir kadın olabilir ama bence herkesin görmek istediği karakteri neden birazcık değiştirmeyelim.” diye de ekleyen Broccolli bizleri heyecanlandırmaya devam ediyor.

Yeni James Bond’u görmek için önümüzde daha en az iki üç yıl var ama bizi bir takım değişikliklerin beklediği kesin. Biz de bekleyip görelim.